B&B in hartje Sneek

Bent u op zoek naar een B&B / Boutique in Sneek? Stadslogement Westersingel biedt 5 sfeervolle kamers, varierend in grootte en luxe, waar u één of meerdere nachten kunt verblijven. Het pand is gelegen aan de stadsgracht en op loopafstand van het stadscentrum. Bekijk hier onze kamers en reserveer vandaag nog!

Heerlijk overnachten in exclusief ingerichte kamers

Aan de achterzijde, op de begane grond, kunt u verblijven in de ‘Tuinkamer’ en ‘Patiokamer’. Deze kamers liggen op het zuiden en hebben een eigen privé terras en zijn voorzien van een luxe badkamer met regendouche. Op de eerste verdieping, een zeer luxe en bijzonder appartement, ‘de Etage’. Deze biedt uitzicht op de prachtige stadsgracht en heeft een bijzonder dakterras, ook op het zuiden. Op de tweede verdieping zijn nog twee heerlijke kamers waarvan één uitzicht heeft op de tuin en de andere op de stadsgracht. De gasten van deze kamers kunnen gebruik maken van een speciaal voor hun ingericht buitenterras in de stadstuin.

Patiokamer

Elke ochtend wordt een heerlijk ontbijt buffet geserveerd met regionale en biologische producten. Deze kunt u bijboeken voor €12,50 p.p. Verder kunt u naast uw overnachting een sloep huren. Vraag naar de mogelijkheden bij de eigenaar. Voor fietsen van onze gasten hebben we een grote fietsschuur met oplaadpunten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het verblijf? Een mailtje of even bellen, info 0622465783