Een moment geduld a.u.b.

Zoeken:

Enkele ervaringen

De Tuinkamer, 16 december 2021:  

Perfecte locatie, mooie kamers met heerlijke bedden.

Mike van Brummen, Utrecht, booking.com (10)

Stadzicht, 12 november 2021, booking.com:  

Gezien de vele positieve beoordelingen waren onze verwachtingen hoog. Die zijn uitgekomen. Een prachtig ingericht appartement, gezellig, smaakvol met alle comfort, geweldige locatie en een zeer vriendelike gastheer. Alles is liefdevol ingericht, je moet die ervaring hebben gehad.

Heike Michel, Schackendorf, booking.com (10)

De Etage, 13 november 2021:  

Super vriendelijke ontvangst! Door een annulering kregen we een upgrade. Groot appartement, woon, keuken en slaapgedeelte. Uitzicht over de stadsgracht, grote hoge ramen! Balkon aan de achterkant. Alles nieuw, super schoon en mooi!!

Katrien van Bommel, Den Bosch, booking.com (10)

Patiokamer, 2 oktober 2021: 

Het overtrof mijn verwachtingen: mooie, ruim en praktisch/speels ingerichte kamer, geen standaard hotelkamer. Alles was aanwezig. Eigenaar Freek was vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft ons de hotspots van Sneek gewezen, waar je gezellig kon borrelen of eten. Ook regelde hij vanwege het vroege tijdstip dat wij het ontbijt eerder konden krijgen. De motoren konden onder een afdakje worden geparkeerd in de tuin van het pand, wat erg fijn was met al die regen. Volgend jaar komen we terug.

Sophia Janknegt, booking.com (10)

Stadzicht, 26 september 2021:  

Mooi pand, oude elementen op een originele manier gerestaureerd en er toch moderne elementen in toegepast. Echt uit het hart, gastvrij!

Toon Verberne, Asten-Heusden, booking.com (10)

Stadzicht, 18 september 2021:

Prachtig huis, mooie kamers ingericht met goede bedden en oog voor detail. Super vriendelijke eigenaar. Zeer servicegericht. Alles klopt in deze B&B.

Anoniem

Etage, 3 augustus 2021

Prachtige locatie, mooi uitzicht vanuit de suite, schitterend dakterras, alles voorhanden in het appartement. Voldoende handdoeken, koffie en thee aanwezig, rustige slaapkamer aan de achterkant, sfeervol ingericht. Bakker, slager allemaal binnen 5 minuten lopen.

Jackie van de Pol, Bilthoven, booking.com (9)

Tuinkamer, 24 juli 2021

It was fantastic stay - highly recommended, loved everything!

Angela Canin, Haarlem, booking.com (10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresgegevens:

Westersingel 34
8601 EN Sneek
online boeken

Contactformulier:


  • * verplicht veld