Een moment geduld a.u.b.

Zoeken:

Accommodatie

Tuinkamer (begane grond)

De Tuinkamer is gelegen op de begane grond. Heeft een karaktervolle ruime zit- /slaapkamer met openslaande tuindeuren (toegang tot uw eigen privé terras!). Een luxe badkamer (regendouche), apart toilet en een goed uitgeruste eigenwijze keuken, met o.a koffiemachine, vaatwasser, koelkast en magnetron. Comfortabele elektrisch verstelbare boxspring bedden 1,80m x 2,00m. Het ontbijt is ap..

vanaf €  85 per nacht
meer informatie
Patiokamer (begane grond)

De Patiokamer is gelegen op de begane grond. Heeft een sfeerfolle ruime zit- /slaapkamer met openslaande tuindeuren (toegang tot uw eigen privé terras!). Een luxe badkamer  (regendouche) en apart toilet. De pantry is uitgerust met koffiemachine, koelkast en magnetron. Comfortabele elektrisch verstelbare boxspring bedden 1,60m x 2,00m. Het ontbijt is apart bij te boeken, dit wordt..

vanaf €  80 per nacht
meer informatie
De Etage (1e verdieping)

De riante Etage is een appartement gelegen op de eerste verdieping en biedt vanuit de zit- /eetruimte een prachtig uitzicht over de stadsgracht. Een slaapgedeelte is gelegen aan de achterzijde en afsluitbaar door de orginele en-suite deuren. Van hieruit is ook het dakterras toegankelijk. De Etage beschikt over een luxe badkamer, met regendouche en een apart toilet. Een volledig uitgeruste keuken, ..

vanaf €  95 per nacht
meer informatie
Bovenkamer Stadszicht (2e verdieping)

De Sfeervolle "Bovenkamer Stadszicht" is op tweede verdieping gelegen aan de voorzijde van het Logement. Comfortabele elektrisch verstelbare boxspring bedden 1,60m x 2,00m. De kamer is aan een centrale overloop gelegen waar mogelijkheid is voor het zetten van een kopje thee of koffie en beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Het ontbijt is apart bij te boeken, di..

vanaf €  70,00 per nacht
meer informatie
Bovenkamer Tuinzicht (2e verdieping)

De Sfeervolle "Bovenkamer Tuinzicht" is op tweede verdieping gelegen aan de voorzijde van het Logement. 2 (eenpersoons)bedden Comfortabele elektrisch verstelbare boxspring 0,90m x 2,00m. De kamer is aan een centrale overloop gelegen waar mogelijkheid is voor het zetten van een kopje thee of koffie en beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Het ontbijt is apar..

vanaf €  70 per nacht
meer informatie