Een moment geduld a.u.b.

Zoeken:

Accommodatie

Tuinkamer (begane grond)

De Tuinkamer is gelegen op de begane grond. De kamer is te bereiken via de poort naar de stadstuin. Heeft een karaktervolle ruime zit- c.q. slaapkamer met openslaande tuindeuren en toegang tot uw eigen privé terras met loungebank en houtkachel.  Een luxe badkamer (regendouche), apart toilet en een goed uitgeruste eigenwijze keuken, met o.a koffiemachine, vaatwasser, koelkast en magnetr..

vanaf €  85 per nacht
meer informatie
Patiokamer (begane grond)

De Patiokamer is gelegen op de begane grond. veel privacy en een sfeerfolle ruime zit- /slaapkamer met openslaande tuindeuren met toegang tot uw eigen privé terras met loungebank en houtkachel. Een luxe badkamer  (regendouche) en apart toilet. De pantry is uitgerust met koffiemachine, koelkast en magnetron en glaswerk, kopjes, borden en bestek. De kamer heeft een comfortabele elektr..

vanaf €  80 per nacht
meer informatie
De Etage (1e verdieping)

De luxe ingerichte Etage is een appartement gelegen op de eerste verdieping en biedt vanuit de zit- /eetruimte een prachtig uitzicht op de stadsgracht(Elfsteden). De Etage is te bereiken via het monumentale trappenhuis. Het slaapgedeelte is gelegen aan de achterzijde en afsluitbaar door de orginele en-suite deuren. Van hieruit is ook het dakterras toegankelijk. De Etage beschikt over een luxe b..

vanaf €  95 per nacht
meer informatie
Bovenkamer Stadszicht (2e verdieping)

De Sfeervolle "Bovenkamer Stadszicht" op de tweede verdieping is gelegen aan de voorzijde van het Logement, met uitzicht op de gracht (Elfsteden). U slaapt op een 2 persoonsbed. Een zeer comfortabel, elektrisch verstelbare boxspring. (1,60m x 2,00m) Moderne TV, netflix, eigen Wi-Fi. De kamer is gelegen aan een centrale overloop, waar de mogelijkheid is voor het zetten van een kopje..

vanaf €  70,00 per nacht
meer informatie
Bovenkamer Tuinzicht (2e verdieping)

De Sfeervolle "Bovenkamer Tuinzicht" op de tweede verdieping is gelegen aan de achterzijde van het Logement, met uitzicht op de Tuin. U slaapt op 2 (eenpersoons)bedden. Zeer comfortabele, elektrische verstelbare boxsprings van 0,90m bij 2,00 mtr. Moderne TV, eigen Wi-Fi. De kamer is gelegen aan een centrale overloop, waar de mogelijkheid is voor het zetten van een kopje thee of kof..

vanaf €  70 per nacht
meer informatie