terug naar overzicht
vanaf €  95 per nacht direct boeken
  • Prachtig uitzicht op de stadsgracht
  • Volledig ingerichte keuken
  • Eigen dakterras
  • Appartement voor max 2 personen
vanaf €  95 per nacht direct boeken

De luxe ingerichte Etage is een appartement gelegen op de eerste verdieping en biedt vanuit de zit- /eetruimte een prachtig uitzicht op de stadsgracht(Elfsteden). De Etage is te bereiken via het monumentale trappenhuis.

Het slaapgedeelte is gelegen aan de achterzijde en afsluitbaar door de orginele en-suite deuren. Van hieruit is ook het dakterras toegankelijk. De Etage beschikt over een luxe badkamer, met regendouche en een apart toilet. Een volledig uitgeruste keuken, met o.a. koffiemachine, vaatwasser, koelkast en magnetron is aanwezig wat een verblijf voor langere tijd mogelijk maakt. Een moderne TV met netflix-aansluiting en eigen Wi-Fi.

Het ontbijt is apart bij te boeken, dit wordt geserveerd bij "Royaal Belegd" naast de Waterpoort en de haven, welke is gelegen op 200 meter lopen vanaf het Stadslogement.

Luxe, comfort en sfeer in het stadscentrum en toch een rustige, stille plek! 

Als extra service heeft u de beschikking over een overdekte (fiets) schuur met oplaadmogelijkheden voor uw E-Bike, in de stadstuin van het monument. In de stadstuin kunt u ook nog gebruik maken van de zitjes die daar staan opgesteld.

Boeken en beschikbaarheid

1.Selecteer aankomst- en vertrekdatum.
2.Prijsopgave

Aankomstdatum: -

Check-in: -

Vertrekdatum: -

Check-uit: -

  • Huurprijs € -

Totaal: € -

Opties en boeken